arrow_submit
Keresés
Molotow - Serach Head
 • Raw Black Connoisseur + filter

  Raw Black Connoisseur + filter
  CSZ: RAWBLACKCONN
  SÚLY: 0.1000 kg
  • leírás

   A Raw Black Connoisseur Rolling Papers olyan nyers fekete gördülőpapír, amelyhez egy tippeket tartalmazó füzet is tartozik, amely megkönnyíti a gördülést a mozdulatok során.

   A fekete nyers papírokat úgy tervezték, hogy a legvékonyabb gördülő papírok legyenek. Mert a kevesebb papír több legtisztább ízű papírt biztosít. Ezeket a papírokat tartják a legjobb nyers gördülőpapírnak a piacon.

   Duplán préselve, hogy extra finom legyen. A Raw Black Connoisseur Rolling Papers a természetes fehérítetlen növényi rostok tökéletes keverékét tartalmazza a természetes gumivonallal. Magas rosttartalmunk Természetesen összetartja a papírokat. Majd egy nyomásos vízjelet a Criss-Cross lenyomatunkkal, mert segít megelőzni a futást és egyenletes, egyenletes égést biztosít. A Black Connoisseurs Rolling Papers tiszta, organikus gumit használ. Mivel könnyen beszerezhető Etiópiában és Szenegálban. A juharsziruphoz hasonló módon csapolják le a fákról. Az akácgyantát ezután leszűrjük, mielőtt a papírunkra kennénk. A géntechnológiával módosított szervezetek vagy állati eredetű termékek nélkül előállított RAW tiszta organikus gumija vegánbarát és természetes. Sok más sodrópapír hozzáadott krétát tartalmaz, hogy a sodrott dohány fehér hamut kapjon. Egyes cégek krétapapírjai barna festéket használnak. Mert inkább RAW-ra akarják tenni a papírjaikat.

   A nyers fekete Connoisseur tekercspapír TELJESEN NEM TARTALMAZ HOZZÁADOTT KRÉTÁT, SZÍNESZTÉKET VAGY ÉGÉSI ADALÉKOKAT. A kellemetlen vegyszerek befolyásolják a füst ízét, és mi nem tennénk ezt a valaha készült legtermészetesebb gördülőpapírokkal.
  1 045,00 Ft
  Vagy