arrow_submit
Keresés
Molotow - Serach Head
 • Oil Black Leaf Extractor Size S

  Oil Black Leaf Extractor Size S
  CSZ: 440542-1
  SÚLY: 0.5490 kg
  • leírás

   A dabbing egyre népszerűbb, de sajnos ma már nincs olyan sok ország a világon, ahol vásárlásra készen kellenek olyan koncentrátumok, mint az olaj vagy a viasz. Az Oil Black Leaf® extraktorával a Ganjapreneurek gyorsan és egyszerűen kivonhatják a legjobb olajokat és hatásos koncentrátumokat virágokból és egyéb növényi anyagokból (pl. levélalom). Az Oil Black Leaf® extraktor bután alapú. Javasoljuk azonban a D.M.E. (dimetil-éter), mert kevésbé robbanékony, nem mérgező és sokkal hatékonyabb.

   Az elszívást csak a szabadban vagy nagyon jól szellőző helyen szabad végezni, minden hőforrástól távol. A kivonás ilyen egyszerű:

   Az extraháló tartályt lazán töltse fel jól megszárított és őrölt növényi anyaggal. Zárja le, amíg a gumigyűrű biztosítja a szükséges tömítést. Helyezzen egy doboz butángázt vagy D.M.E. dugja be a kis lyukba (a szita másik vége), és hagyja, hogy az oldószer befolyjon az extraktorba. Hamarosan a folyékony kivonat elkezd kifolyni a másik oldalon, cserélhető szitán átszűrve. Ne felejtsünk el egy kellően nagy és hőálló tálat helyezni az alapra, ami ideális esetben tapadásmentes is. Körülbelül 24 óra elteltével az értékes koncentrátum lekaparható.

   Az ilyen típusú elszívás következtében az elszívó edény rendkívül lehűl, és általában védőkesztyűt kell használni. Az Oil Black Leaf® tapadókorongot ezért csúszásmentes szilikon borítás borítja. Biztonsági okokból azonban erősen javasoljuk a védőszemüveg viselését a teljes folyamat alatt! Amikor a gáztartály teljesen kiürült, az elszívást végző személynek várnia kell legalább 30 másodpercet, mielőtt kiveszi az üres tartályt az elszívóból. Tisztításkor először távolítson el minden maradék növényi anyagot az elszívóból, majd mossa el a mosogatógépben.
  85 000,00 Ft

  Availability: Nincs készleten

  hozzá tartozik