MOLOTOW™ marker 227HS-S s 4mm-es heggyel « Molotow 227HS-S « Markerek « Graffiti | Rooftop.skKosár 0Ft

Molotow 227HS-S

MOLOTOW™ marker 227HS-S s 4mm-es heggyel

Molotow ™ 227HS-S 4 mm-es cserélhető kerek hegyel és a one4all töltettel azzal a lehetőséggel, hogy újra lehet tölteni. Az 227HS-S marker 18 alapszínben kapható.
Cserélhető 4mm-es kerek, 4mm "High flow" és 2-5mm kaligráfikus hegyek ITT! találhatóak.
Technikai különlegessége a 227HS-S merkereknek egy szabadalmaztatott kapilláris rendszer, amely biztosítja az egyenletes és kontrollált festék áramlását a hegybe. Együtt a Flowmaster ™ szelepes szivattyúval, amely egy szabályozott áramlását biztosít a színeknek , ezek a markerek mutatják a legjobb tulajdonságokkat szinte bármilyen felületen (papír, fém, műanyag, fa, vászon, stb ...). Keverési labda a marker belsejében biztosítsa , hogy az erősen koncentrált pigment egyenletes színű eredményt hozzon.. Ezért szükséges a markert alaposan felrázni. One4all egy hibrid akril alapú festék magas pigment tartalmú, oldószermentes és vízben oldódó (alkalmas átlátszó hatások-ra) és aceton ( stabilitás a zsíros felületen). Nagyon kiterjedő, gyorsan száradó, matt, 100% UV és időjárásálló festék ideálisan használható külső és belső területeken. Elérhető 34 színárnyalatban. Minden szín keverhető ami lehetőséget kínál arra, hogy keverje meg a saját színárnyékát. A színek egy mást takarják. ONE4ALL tinta 30ml vagy 180ml csomagolásban kapható.
Az árukínáltban találhatóak markerek különböző vastagságú heggyel: 127HS-EF, 127HS, 227HS, 327HS, 427HS, 627HS és üres markerek, amelyek ITT megtalálhatóak.
Szemléltető videó a 227HS a 227HS-S:

Ľutujeme, produkt je momentálne vypredaný

Írjon nekünk

Ha bármilyen kérdese van, kérjük töltse ki az űrlapot: